Minden lehetséges
annak, aki hisz! (Márk 9:23)

Természetfeletti gyógyulás


Mostanában mindenünnen az a kérdés bombáz minket: oltás vagy nem oltás? Ezt természetesen mindenki maga döntse el. (Ám mindenek előtt egy nagyon érdekes írásra szeretném felhívni a figyelmedet:"A H1N1 járvány a század egyik legnagyobb botránya" címmel.)

Alább olyan oltóanyagot találtok, ami soha-de-soha nem vall kudarcot, megbízható, kipróbált, letesztelt, és GYŐZTES! Isten gyermekeiként sem aggódnunk, sem félnünk nem kell: hiszen mi meggyógyultunk Jézus Krisztus sebeiben. Csak a gyógyszert, Isten Igéjét - azt be kell venni!


2Móz 15,26. És monda: Ha a te Uradnak Istenednek szavára hűségesen hallgatsz és azt cselekeszed, a mi kedves az ő szemei előtt és figyelmezel az ő parancsolataira és megtartod minden rendelését: egyet sem bocsátok reád ama betegségek közül, a melyeket Égyiptomra bocsátottam, mert én vagyok az Úr, a te gyógyítód.

5Móz 7,15. És távol tart az Úr te tőled minden betegséget, és Égyiptomnak minden gonosz nyavalyáját, a melyeket ismersz; nem veti azokat te reád, hanem mind azokra, a kik gyűlölnek téged.

Zsolt 30,3. Uram, Istenem, hozzád kiáltottam, és te meggyógyítottál engem!

Zsolt 41,4. Az Úr megerősíti őt az ő betegágyán; bármilyen az ágya, megkönnyíted betegségében.

Zsolt 103,3. A ki megbocsátja minden bűnödet, meggyógyítja minden betegségedet.

Zsolt 105,37. És kihozá őket ezüsttel és arannyal, és nemzetségeikben nem volt beteges.

Zsolt 107,20. Kibocsátá az ő szavát és meggyógyítá őket, és kimenté őket az ő vermeikből.

Zsolt 147,3. Meggyógyítja a megtört szívűeket, és bekötözi sebeiket.

Péld 3,7-8 Ne légy bölcs a te magad ítélete szerint; féld az Urat, és távozzál el a gonosztól. Egészség lesz [ez] a te testednek, és megújulás a te csontaidnak.

Péld 4,20-22 Fiam, az én szavaimra figyelmezz, az én beszédimre hajtsad füledet. Ne távozzanak el a te szemeidtől, tartsd meg ezeket a te elmédben. Mert életök ezek azoknak, akik megnyerik, és egész testöknek egészség.
Tovább>>


Természetes gyógyulás - Orbán Anikó


Az Ige és az ima mellett, Isten “kertjéből” is érdemes válogatni, hiszen azért adott bizonyos dolgokat – gyógynövényeket, vitaminokat, stb. -, hogy éljünk ezekkel, és meggyógyuljunk! Véleményem szerint nem “bűn”, ha valaki a gyógyulása érdekében ezeket az eszközöket is beveti. Az azonban nagyon fontos, hogy MINDEN ESETBEN az Úrtól kérjük a segítséget, hiszen Ő a mi nagy Orvosunk! S Ő megmutatja, szükségünk van-e még "kiegészítésre" is, a természetes szinten. (Pl. 2 Kir 20,1-7: Ezékiel fügéje, 1Tim 5,23: Timóteus bora)

Hála Istennek, a gyógyszerek mellett (amit én egyébként is, többnyire elhagyok, ha szükséges, inkább a természetes szereket részesítem előnyben - félreértés ne essék, nem forgalmazom e termékeket!) még nagyon sok mindent felhasználhatunk a betegség elleni csatában. Egyáltalán nem vagyunk kiszolgáltatva még az új influenza vírusnak sem!

Egy dologban megingathatatlanul bizonyos vagyok: Isten akarata MINDEN ESETBEN a teljes gyógyulásunk, teljes egészségünk! Ennek érdekében pedig érdemes felvenni a harcot nem csak természetfeletti módon, de természetes szinten is.

Segítséget szeretnék adni, megosztom veletek, hogy jómagam nátha(influenza)-ügyben mit szoktam használni (persze nem feltétlenül mindent egyszerre, mikor mi van “kéznél”, illetve jó váltogatni.) Tapasztalataim szerint max. 2-3 napra redukálódik le így a beteg-időszak, illetve a tünetek is jóval enyhébbek.. Mindez felnőttre vonatkozik, saját tapasztalataimra. Gyermekek esetében is az alább felsoroltak közül sok, de nem minden felhasználható, és persze más adagolásban. Te magad is érdeklődhetsz akár a neten, vagy ismerőseidtől, és kiegészítheted a saját, személyre szabott kúrádat.

Az első, kezdődő influenzás vagy megfázásos tünetek megjelenésekor, azonnal érdemes szedni:

- C vitamint (lehet kapszula vagy rágótabletta), legalább 2-3 ezer mg/nap ( a tünetek megjelenésétől, megelőzésként influenzás időszakban napi 500-1000 mg )

- Cink rágótablettát, a tünetek első megjelenésétől óránként egy, 8 órán keresztül, két nap után csökkenteni kell napi 1-2-re, illetve el lehet hagyni. Az immunrendszert erősíti nagy mértékben. Ezt kb. fél éve fedeztem fel, nagyon jó eredményt lehet vele elérni.

- nagyobb fekete retek kivájva, a gödörbe méz, kb. 4 óra múlva a híg folyadékot meginni. Egy retek kb. 3-szor használható fel

- Fájó torok esetén különösen Kalcium-sandoz tabletta, a gyulladást csökkenti (én csak felet szoktam egyszerre, reggel és este)

- ha nagyon erős a felső légutakban a letapadás, lándzsás utifű köptető és sós vízzel inhalálni

- megelőzésként, és fájó, égő torok esetében sós vízzel gargarizálni


Nem mindig, de használom:
- Hűlés, nátha stb. elleni gyógytea (lehet készen is kapni, én pl. a Mecsek teát használom, amiben vöröshagyma, hársfa virág és kakukkfű is van)

- grapefruit (kivonat is jó narancslében)– ha magas vérnyomásra szedsz gyógyszert, ez esetben hagyd ki.

- céklalé (én cékla-alma-répa-narancs összeállításban iszom)

- orr-arcüreg gyulladás, vagy sűrű váladék esetén: infra lámpa vagy bioptron lámpa használata

- és persze ne feledkezzünk el olyan egyszerű, de hatékony módszerekről, mint nyers fokhagyma illetve vöröshagyma evése. Egyszerre legalább 3-5 nagy gerezd fokhagyma - akinek érzékeny rá a gyomra, az ne erőltesse! Esetleg megpróbálhatja a gerezdeket apróra összevágni, és mézzel elkeverni-. Iilletve egy nagy fej vöröshagyma, akár zsíros kenyérrel. Délután érdemes enni, hogy másokat ne zavarjunk az "illattal", viszont mindkettő nagyon eredményes!

- Új felfedezés a sókamra, sóbarlang (házilag is készíthető). Mivel nagyon sok jó hatása mellett az immunrendszert is erősíti, akár megelőzésként már érdemes 5-10 alkalmat venni influenzás időszakban (én még csak “éles” helyzetben használtam, de bevált!)

- szintén új, megelőzésként Kolosztrum (akár kapszulában, akár folyadék vagy rágótabletta formájában). A tehén előtejéből készült kiváló immunerősítő.

Sok sikert a fentiek kipróbálásához, és kívánok eredményes gyógyulást!
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:Zsuzsa [ 2011-02-13 22:12 ]

Most estünk át az egész családdal a H1N1-en.Magas lázzal és hasmenéssel jár.
Antibiotikumot vírusra az orvosok nem ajánlanak/jobb esetben/.A hasmenésre nagyon
hatásos a Lopedium.
Ezen kívűl nyelveken való ima
és hosszútűrés ajánlott,mert
kb 3 hét volt a gyógyulásunk.
Benedekné Erzsike [ 2010-12-07 06:53 ]

Mind nagyon jó tanács, kösz.Megtudhatnám, hogyan készíthetünk otthon sóbarlangot? Köszönöm .Timi [ 2010-11-17 11:09 ]

2009. télen megkaptam a H1N1 vírust. Nagyon rossz állapotban voltam. Egyik éjszaka,mivel nem kaptam levegőt, hörgött a tüdőm, annyira fájt a levegő vétele, hogy már úgy gondoltam feladom a küzdelmet. Szüleim az ágyam mellett ültek és imádkoztak. Az ágyamon feküdtem, kezemben a mentő inhalálószer és recept. Reggel egy idős néni közösségünkből felhívott és azt mondta, hogy Isten küldött engem hozzád, hogy imádkozzak érted. Odaült az ágyam mellé miközben imádkozott a sok letapadt slejm, ami a tüdőmet akadályozta a légzésben, felszabadult. Olyan volt, mintha egy hatalmas erő megrázta volna a testemet és akkor elkezdődött a gyógyulásom. Ez az erő maga Isten, Jézus Krisztus. Ő az aki meggyógyított engem. Egy egész közösség, sőt nagyon sokan imádkoztak értem. A hit és az imádság erejéről szerettem volna bizonyságot tenni nektek.Több gyógyulás is történt immár a családunkban. Apukám daganatos betegségből gyógyult meg. Hiszek Jézus Krisztus gyógyításában. Szeretettel köszöntök mindenkit,aki ezt az oldalt olvassa, nagyon jó. TimiHajnalka [ 2010-08-13 14:09 ]

Érdeklődnék,hogyan lehet házilag
sókamrát készíteni?
Köszönöm!Andróczi Károlyné [ 2010-02-07 17:40 ]

Reszelve nyers cékla, sárgarépa,torma, alma,méz, bio

alma ecettel keverve.
Reszelt fekete retek egy nagy
fej vöröshagymávalegyütt mézzel keverveNémeth Ibolya [ 2010-01-30 22:04 ]

Kedves Testvéreim!
A cikket olvasva, saját magamra ismertem, mert én is ezeket a gyógynövényeket,használom a betegségem idején. Azt hiszem nevezhetjük minden elfogyasztható gyümölcsöt, zöldségfélét gyógynövénynek.
A C-vitamin mennyiségét, a nem beteges időszakban is 1000-3000 mg naponta kellene szedni. Persze nem elég csak C-vitamint szedni, hanem az összes többi vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet kellene szedni naponta, mert csak így fejti ki a hatását.
Mert az emberi szervezetnek, minden nap szüksége van táplálékra, különösen, ha figyelembe vesszük az élelmiszerek,a nullával egyenlő tápanyag és vitamin tartalmát.
A B1 vitamin 100mg szedése 4 óránként, kitűnő lázcsillapító.

Bookmark and Share
Örülünk, ha felteszed a fordításainkat, cikkeinket, egyéb anyagainkat a saját weboldaladra, blogodra, de kérésünk, hogy a hivatkozást is tedd fel ezzel együtt. Ez így becsületes. Köszönjük! Isten áldjon!

Új facebook oldal: Bővített Biblia.

Új blog: Bővített Biblia.

Saját blog: Minden lehetséges

Minden Lehetséges

Névjegy létrehozása


Ezek a te adataid:
IP
MEGJELENT: hOGYAN GYÓGYULTAM MEG A RÁKBÓL? c. könyv, és sokat mondó Kenneth E. Hagin: Hogyan szerezhető meg a valóságos hit c. könyve
a Regisztrált tagoknak! Regisztrálj és lépj be.


A tartalomból:

dr. Nasir Siddiki gyógyító evangélista és családtagjainak csodálatos gyógyulása gyógyíthatatlan betegségekből.

Isten mesteri terve az életünkre. Tíz részes sorozat olvasható. Tovább>>

Igék kifejtését olvashatod a Görög Szószedet oldalon

Megalkuvás nélküli hit - egy rendkívüli, kitartást és hitet munkáló 3 részes prédikáció sorozat.Tovább>>

Megtörni a szellemi erősségeket - tanításTovább>>

Szeretnél jobb férj vagy jobb feleség lenni? A Kijelentés oldalon az Efézus levél 5. fejezetében, Tovább>>
és a Bővített Biblia oldalon, az 1 Korinthus 7.fejezetében olvashatsz ezzel kapcsolatban! Tovább>>

NEM FÉLEK - sorozat a KIJELENTÉS oldalon Tovább>>

Isten ostora? oldalon az Ige tükrében a SZENVEDÉS. Tovább>>

Hírlevél archívum áll rendelkezésre Regisztrált tagjainknak, belépés után!Tovább>>

A Bónusz oldalon nagyszerű prédikáció a jó és a rossz útról. A mi döntésünk: áldás vagy átok, élet vagy halál. (Regisztrált tagjainknak.) Tovább>>

Prédikáció oldalon szntén a kétféle útról beszél Jerry Savelle. Tovább>>

Prófétikus álom a Csodák pedig ma is vannak! oldalon Tovább>>

Egy rövid, de ütős prédikáció: "Te valakinek a csodája vagy!" címmel. Tovább>>

Az érett keresztény jellemzőiről olvashatsz a Prédikáció oldalon. Tovább>>

KI VAGYOK KRISZTUSBAN? - a KIJELENTÉS oldalon Tovább>>

Számít az Úrnál, hogy hány éves vagy? -A NAGY VÁLTOZÁS oldalon Tovább>>

Áttörésre van szükséged? Olvasd el "Az áttörés Istene" I-II.részt a Prédikációk oldalon. Tovább>>

Legyőzni a vádlást és önmagunkban való kételkedést - egy győzelmet hozó prédikáció Tovább>>

Aki visszajött a halálból! - A NAGY VÁLTOZÁS oldalon Tovább>>

Az egyik leghatékonyabb szellemi fegyver a 91. Zsoltár, a Bővített Biblia oldalon még sok más bibliai könyvvel együtt. ÚJ az 1 Korinthus levél 15. fejezete, a Feltámadásról!
Tovább>>

"A kemencében" - A kompromisszumok nélküli élet. (Regisztrált tagjainknak.) Tovább>>


Írj a vendégkönyvembe!Regisztrációhoz kötött
- Hogyan gyógyultam meg a rákból? Hteles bizonyság könyvben!
- Kenneth E. Hagin: Győzelem az ellenség minden erején
- Kenneth E. Hagin: Hogyan szerezhető meg a valóságos hit? c. könyve
- BÓNUSZ oldal
- Jerry Savelle: A kemencében.
- Heti hírlevél
- Hírlevél archívum

Ha olvasni szeretnéd és még nem regisztráltál, tedd meg. Ha már regisztrált tag vagy, akkor a menüsor alján lépj be a jelszavaddal, és a MENÜSORBAN megtalálod a "Regisztrált tagjainknak" gombot. Most regisztrálok.


Hozzáadom a kedvencekhez


Biblia-Felfedező


BOLDOG NYARAT minden kedves Látogatónak!!! Ha vágysz egy megható, érzelmes és tartalmas filmre egy, nézd meg a www.keletkonnye.hu oldalt, egy kínai fiatal nő megrázó, HITELES élettörténetét. OTT MEG IS RENDELHETED!


BÓNUSZ oldalon egy meghökkentő prédikáció a szeretetről és ítéletről, II. rész. (Első része a Prédikációknál olvasható)

Add a Startlaphoz
Időkép.hu


My Google Pagerank


Counter


15 napos idojárásjelentésMindaz, aki hiszi hogy Jézus a Krisztus, Istentől született (1János levél 5,1)